Hart voor weinig


Op 9 en 10 juni 2023 organiseert Swallow Ink Tattoo en Welldone Piercings een benefiet weekend waarvan de opbrengst naar de Hartstichting zal gaan. 

 

Zoals sommige van jullie wellicht weten heeft onze Collega Steve vorig jaar een hartinfarct gehad. Na een zeer moeizaam herstel is hij gelukkig weer aan het werk. Om dit te vieren zamelen we tijdens dit feestelijke weekend geld in voor de hartstichting. 

 

Alle hens aan dek

We willen zo veel mogelijk geld inzamelen dus onze standaard crew wordt uitgebreid:

 

Tatoeëerders

Bertina

Steve

Lex

Shaydie

Jill

 

Piercings

Bella

 

Haar en baard

Joey

 

Art en ondersteuning

Lisa

 

Alleen flash

Speciaal voor dit weekend hebben al onze artiesten unieke designs gemaakt gerelateerd aan het thema. Elke design wordt slechts 1 keer gezet. Op deze pagina, onze Instagram en Facebook zullen de designs getoond worden. 

 

Afspraken

Wil je zeker zijn van een design en plaats dit weekend dan kan je een afspraak maken. Mail naar info@swallowink.nl welk design je graag wil en op welke plaats van je lichaam. Alle designs hebben een minimale en maximale grootte omdat ze een vaste prijs hebben dit weekend. 

 

Lagere prijzen

Speciaal voor dit weekend hebben alle designs een vaste lagere prijs. Zo willen we iedereen de kans geven bij te dragen aan dit fantastische goede doel. Dankzij onze artiesten en suppliers kunnen we je dit aanbieden. De prijzen zullen vermeld worden per design op de flash. 

 

Haar en baard

Tijdes deze dagen is Joey onze huis barbier, hij zal voorin de studio zijn magie loslaten op haren en baarden. Check zijn Instagram en neem contact op om een afspraak te maken!

 

Muziek en feest

Tijdens een feestweekend kan natuurlijk een drankje en live muziek niet ontbreken! Iedereen is van harte welkom te komen genieten van heerlijke akoestische live muziek. Een biertje of wijntje hierbij kan je halen bij de bar.