Hart voor weinig


Op 9 en 10 juni 2023 organiseert Swallow Ink Tattoo en Welldone Piercings een benefiet weekend waarvan de opbrengst naar de Hartslag NU zal gaan. Hartslag nu is het oproepsysteem voor reanimatie. 

 

Zoals sommige van jullie wellicht weten heeft onze Collega Steve vorig jaar een hartinfarct gehad. Na een zeer moeizaam herstel is hij gelukkig weer aan het werk. Om dit te vieren zamelen we tijdens dit feestelijke weekend geld in voor de hartstichting. 

 

5 tattoo artiesten

Onze vijf artiesten zullen ieder unieke designs maken gerelateerd aan het goede doel. Deze zullen we online plaatsen op onze Facebook en Instagram pagina. 

 

De artiesten die mee doen zijn: 

Bertina

Steve

Lex

Shaydie

Jill

 

 

4 manieren om te doneren 

Je kan op verschillende manieren je bijdragen doen. Door een tatoeage te laten zetten, een piercing, door je te laten knippen of scheren door een van onze barbiers of door mee te doen aan de loterij. 

 

De loterij zal online van start gaan op 1 Mei en de winnaars zullen bekend gemaakt worden na het benefiet weekeinde. 

 

3 Hoofdprijzen te winnen met de loterij

Met de loterij geven we maar liefst 3 hoofdprijzen weg waaronder een dagsessie met een van onze artiesten twv. €650,- euro! Je mag meerdere tickets kopen om je kansen te vergroten!

 

2 DJ's en 2 Barbiers

Tijdens de dagen zullen er twee DJ's voor de sfeer zorgen en voor in de studio zal Jaap(Mannuh Barbiers) op vrijdag en Joey (Barber Joe) op zaterdag iedereen voorzien van nette haren en baarden. 

 

1 Doel: zo veel mogelijk geld inzamelen

Deze dagen gaat alle omzet naar het goede doel en uiteraard hopen we dat zo veel mogelijk mensen mee doen om samen een mooi bedrag op te halen. 

 

 

Art en ondersteuning

Lisa

 

Afspraken

Wil je zeker zijn van een design en plaats dit weekend dan kan je een afspraak maken. Mail naar info@swallowink.nl welk design je graag wil en op welke plaats van je lichaam. Alle designs hebben een vaste grootte omdat ze een vaste prijs hebben dit weekend. 

 

Lagere prijzen

Speciaal voor dit weekend hebben alle designs een vaste lagere prijs. Zo willen we iedereen de kans geven bij te dragen aan dit fantastische goede doel. Dankzij onze artiesten en suppliers kunnen we je dit aanbieden. De prijzen zullen vermeld worden per design op de flash. 

 

 

Muziek en feest

Tijdens een benefietweekend kan natuurlijk een drankje en live muziek niet ontbreken! Iedereen is van harte welkom te komen genieten van heerlijke akoestische live muziek, DJ's en een biertje of wijntje hierbij kan je halen bij de bar.