Custom designs


Al onze artiesten zetten alleen ontwerpen die ze zelf hebben mogen maken. Uiteraard doen ze dit graag aan de hand van jouw wensen en referenties. Maar we maken geen kopieerwerk. Het is al erg genoeg als je iemand met dezelfde jas tegenkomt, laat staan met exact dezelfde tattoo. Een tattoo is een stukje zelfexpressie en uit respect voor de artiest maar ook de drager, kopiëren wij geen werk. We maken natuurlijk maar al te graag een uniek ontwerp samen met jou!

Soorten afspraken


Wij kennen twee soorten afspraken:

 

- Consult afspraak: Een consult duurt 20 minuten tot maximaal een uur en hierin bespreek je samen met de artiest die het beste bij jouw ideeën past de mogelijkheden. Ook kan er een concept schets gemaakt worden. De tijd is vaak te kort om een geheel uitgewerkt ontwerp te laten zien. We zorgen echter altijd dat tijdens de afspraak voor het zetten van de tatoeage het design af is en dat er genoeg tijd ingepland is om eventueel laatste wijzigingen te maken. 

 

Mocht je van ver komen kunnen we een bel consult inplannen, liever geen videobellen aangezien hiervan de verbinding vaak slecht is en dit het gesprek niet makkelijker maakt. Onze voorkeur gaat echter altijd uit naar een face-to-face gesprek. 

 

- Tattoo afspraak: Soms is jouw idee gewoon heel duidelijk, of je bent al vaker bij ons geweest en toelichting is verder niet nodig. Dan kunnen we via mail of in de studio meteen de afspraak voor het zetten van jouw tattoo inplannen. Uiteraard is er altijd ruimte en tijd om eventueel last minute wijzigingen te maken aan het design en zullen we ruim de tijd nemen om het gemaakte design aan te passen aan jouw lichaam. 

Afspraak maken


Als je dan zo ver bent dat je een afspraak wilt maken, of je wilt graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen dan kan je binnen lopen tijdens openingsuren of ons email formulier invullen. 

 

Let op, we hebben altijd de volgende informatie nodig om een goede prijsindicatie te kunnen geven:

- wat wil je laten zetten

- welke stijl zoek je (of welke artiest spreekt je aan)

- kleur of zwart/wit

- welke lichaamsdeel of delen als je twijfelt

- hoe groot (ongeveer in centimeters)

Cadeaubonnen


Wij verkopen ook cadeaubonnen van elke waarde. In de studio hebben deze de vorm van een mooie kaart met bijpassende enveloppe (geen extra kosten). Ook is het mogelijk om een digitale versie te bestellen via mail. Vermeld het gewenste bedrag en van wie, voor wie de bon is zodat we deze kunnen personaliseren voor je. 

Vergunningen


Onze studio werkt conform de richtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid) en is in het bezit van de benodigde vergunning 'veilig tatoeëren en piercen' uitgegeven door het ministerie van VWS.