- Wij tatoeëren vanaf 18 jaar, de ervaring leert dat je op een te jonge leeftijd meestal nog geen verstandige keuzes maakt voor de rest van je leven. Bovendien kan het resultaat na enige jaren behoorlijk tegenvallen als je nog niet uitgegroeid bent tijdens het aanbrengen van de tattoo.

 

- Kinderen zijn niet toegestaan mits in overleg met onze artiesten, ze zorgen voor afleiding in een beroep waar opperste concentratie belangrijk is. 

 

- Huisdieren zijn wegens hygiene richtlijnen niet toegestaan in de studio, hulp en geleide-honden uitsluitend na overleg, wel toegestaan. 

 

- Afspraken kunnen tot 48 uur kosteloos verzet of geannuleerd worden. Hierna komt de aanbetaling te vervallen. Let op, in geen geval is de aanbetaling retourneerbaar. 

 

- Mensen onder invloed van alcohol of drugs worden toegang tot de studio geweigerd. 

 

- Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven tatoeëren wij niet. Na de bevalling is een minimaal wachttijd van 6 maanden aangeraden. 

 

- Het verzorgen van de tattoo is uw eigen verantwoording, wij bieden nazorg instructies en verkopen verzorging setjes. Let op dat de nazorg een grote invloed heeft op het uiteindelijke resultaat.