Welldone Piercings


Bella verzorgt alle piercings. Ze is een fantastische piercing artiest met veel kennis. Ze kan je voorzien van onderstaande piercings en uiteraard ook uitgebreid advies geven over nazorg. Ze is lid van de APP (Association for Professional Piercers), wat dit in houdt lees je hier onder. 

 

Bella is our piercing artist. Not only is she our behind the scenes hero at Swallow Ink, she is also a very talented piercing artist. Besides offering a range of piercings she can provide aftercare advice and solutions for any occurring problems. She is proud member of the APP (Association for Professional Piercers) for more read the info below. 

Materialen


Alle piercings die geplaatst worden zijn gemaakt van implanteerbaar titanium (Ti-6Al-4V-ELI / ASTM-F136 of Ti-6Al-7Nb /ASTM-F1295). De sieraden bevatten inwendig schroefdraad of een draadloos systeem die beide voldoen aan de wettelijke eisen voor initiële piercing sieraden volgens bijlage XVII van de Europese REACH verordening en de Association of Professional Piercers (APP).

 

Alle piercings worden geplaatst met een staafje, septum en daith uitgezonderd. Uiteraard kan er na de genezing wel gekozen worden voor een ringetje. 

 

Op onderstaande foto zie je het verschil tussen een goed afgewerkt implanteerbaar titanium sieraad en een goedkoop(er) afgewerkt sieraad van ongeverifieerd metaal. Het verschil in kwaliteit is gemakkelijk te herkennen, geen enkel kwaliteitssieraad bevat namelijk schroefdraad óp het staafje zoals op de rechterfoto:

Mogelijkheden


De titanium sieraden waarmee gepierced wordt kunnen gekleurd worden in elke wenselijke kleur. Bijvoorbeeld goud of rose goud maar ook paars en blauw. Wij anodiseren zelf alle sieraden, dit gebeurd door middel van stroom in een geleidend bad (elektrolyse). De flinterdunne oxide laag die de kleur bevat is zeer slijtvast en is in tegenstelling tot een PVD coating wé veilig. 

Garantie


Alle sieraden die gebruikt worden of die je koopt in onze studio zijn voorzien van levenslange garantie op fabricage defecten. Dus bij verlies van een steen, of ander onderdeel wordt hiervoor kosteloos een vervangend onderdeel besteld. Deze garantie is alleen geldig bij defecten, niet bij verlies van een opzetstukje uiteraard. 

 

Om gebruik te kunnen maken van de garantie dien je altijd het betreffende onderdeel van het sieraad mee te nemen naar de studio. 

 

Alle steentjes die gebruikt worden of verkocht worden zijn echte Swarovski waarbij je een certificaat ontvangt.

Piercings en tarieven


Vooraf aan het zetten van de piercing bespreek je met de artiest jouw wensen wat betreft je sieraad. Een basis sieraad kan uitgebreid worden met kleur of een steentje. Informatie hierover is beschikbaar in de studio. 

 

De totaalprijs voor een piercing te laten zetten is opgedeeld in twee delen. Namelijk de piercing toeslag en de kosten van het sieraad. 

Plaats

Oorpiercing

Neuspiercing

Wenkbrauw piercing

Lippiercing

Navel

Tepelpiercing

Tongpiercing

Industrial piercing

Piercing toeslag *

€35,-

€35,-

€35,-

€35,-

€35,-

€35,-

€35,-

€50,-

Sieraad vanaf

€25,-

€25,-

€30,-

€25,-

€90,-

€50,-

€30,-

€50,-


* Bij meerdere piercings bij dezelfde persoon in 1 afspraak, geldt voor de piercing toeslag:  1 piercing €35,-, 2 piercings 55,-, 3 piercings 70,-

 

 Voor de nazorg van je nieuwe piercing adviseren wij steriele fysiologische zoutoplossing van NeilMed, deze is te koop bij ons in de studio. Een sprayflacon van 177ml kost €12,50.

 

Verwisselen van een sieraad dat je bij ons aanschaft is altijd gratis. Sieraden wisselen die meegebracht zijn van andere APP gecertificeerde studio’s kost 10€. Neem hiervan altijd een mill certificaat of aankoopbon mee ter verificatie van kwaliteit, zonder bewijs van de kwaliteit verwisselen wij het sieraad niet. Tevens dient de verpakking gesealed te zijn als het elders is aangeschaft.

Appointments


Het maken van een afspraak voor het zetten, wisselen of controleren van een piercing kan op 3 manieren:

- online, via onderstaande planning widget

- telefonisch 0164 653475

- via e-mail

Making an appointment for a piercing can be done via one of the following options:

- online, use the planning widget below

- via phone 0164 653475

- via e-mail 

Online bookings


Let op, wanneer je meerdere piercings tegelijk laat zetten laat de booking widget de prijs per piercing zien. Voor meerdere piercings tegelijk laten zetten (bij dezelfde persoon) geldt voor de piercing toeslag: 1 piercing €35,-, 2 piercings 55,-, 3 piercings 70,-